‘Zelluf doen’

11 januari 2015 | 0 Reacties

Niet alleen kleine kinderen willen graag alles al zelf kunnen, ook grote mensen kunnen daar nogal, tja, last van hebben.

Wanneer je last hebt van je kies, ga je naar de tandarts. Wanneer je gehecht moet worden, ga je naar de dokter. En wanneer je in verwachting bent ga je naar de verloskundige.

En wat dan, wanneer je het gewoon even niet meer weet en je voor een keuze staat? Dan kan je naar een therapeut gaan.
Een therapeut die naar je luistert, zonder oordeel, in kan voelen en je leert van verschillende kanten je vraag, uitdaging of keuze te bekijken.

Wat grappig: die tandarts zal zelf ook wel naar een tandarts gaan en die dokter zal ook wel eens gehecht moeten worden. Oh ja, en die verloskundige krijgt ook wel eens een kindje.
Zou een therapeut ook wel eens iets hebben waar hij of zij even niet uitkomt?
Ja natuurlijk!

Nou, ik ben eruit hoor…ik ben zelf nogal van het ‘zelluf doen’. En daar is helemaal niets mis mee. Als ik ook mijzelf maar open en kwetsbaar durf op te stellen naar vrienden. Of mensen die soms ‘zomaar’ even met mij willen lopen en hun talenten met mij willen delen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je voelt: ‘ik weet het even niet meer’ of ‘waar sta ik nu’. Ik kan een stukje met je meelopen, zodat je het daarna weer ‘zelluf’ kunt.

Warme groet, Arianne