Over mij

Mijn naam is Arianne Zevenbergen en ik stel mijzelf hier graag aan je voor.

Voor mij is het belangrijk de verbinding met mijzelf te blijven voelen. En vanuit die verbinding keuzes te maken met mijn hart en hoofd. Regelmatig trek ik mij even heerlijk terug in mijn tuin, de natuur of een stille ruimte in mijn huis. Je kunt niet niet in verbinding zijn met jezelf, alleen ervaar je het niet altijd even sterk.

Ik word blij van de mensen om mij heen; mijn vriend, mijn kinderen, mijn familie en vrienden, de natuur, reizen, dansen en lezen.

Ik weet niet beter dan dat ik mijzelf aan het onderzoeken en aan het ontdekken ben. Wie ben ik Zelf, welk gedrag heb ik aangeleerd, wat zijn mijn patronen? En wat is mijn plek in de wereld?

Persoonlijke groei is voor mij een rode draad in mijn leven. Zo volgde ik verschillende opleidingen en coachingstrajecten om mijzelf steeds beter te leren kennen. En heb ik geleerd en gedurfd om zelfbewust in mijn leven te staan.

En dit alles vanuit vertrouwen dat niets voor niets gebeurd. Welke betekenis geef jij aan een gebeurtenis in je leven? En hoe ga je ermee om?

In mijn leven heb ik verschillende grote overgangen mee gemaakt, Momenten waarin ik afscheid moest nemen, keuzes heb gemaakt die niet alleen mijn leven maar ook die van anderen veranderden. Een van die grote overgangen was mijn scheiding van mijn ex-partner en de vader van mijn kinderen. Nu zo’n 7 jaar geleden. Het gehele proces, de uitvoering en de uitwerking ervan heb ik doorleefd en doorvoeld. 

Opleidingen

– Maatschappelijk Werk & Dienstverlening (Behaald),  -In Holland, Rotterdam

– SOH Registeropleiding Medische Basiskennis (Behaald), PAVO, Utrecht

– Natuurgeneeskundig Therapeut (Behaald), Het Johan Borgman College, Utrecht

– Stervensbegeleiding (Behaald), Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht, Utrecht

– Diverse bij- en nascholingen

In mijn praktijk begeleid ik al jaren vrouwen met kinderen die ook in het proces zitten van scheiden of blijven of die daadwerkelijk al de keuze hebben gemaakt. Om de vrouwen die nu of later hetzelfde proces doormaken nog beter te ondersteunen heb ik een programma ontwikkeld.

Wijzer scheiden

Hierin ondersteun ik jou in jouw scheiding en leer jou zelfbewust en met zelfvertrouwen de stappen te zetten. In verbinding met jezelf, met je bijna ex-partner en met je kinderen.

Wijzer sterven

Een andere grote overgang was het overlijden van mijn zoontje Bram bij zijn geboorte. Juist toen heb ik ervaren hoe dood en leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Later volgde ik de opleiding voor Stervensbegeleiding om nog dieper op de materie van het leven, de dood en rouw in te gaan.

Wijzer leven, wijzer worden

Mijn leven ervaar ik als een intense en boeiende reis en ik geef op mijn wijze betekenis aan mijn leven hier op aarde.

WhatsApp chat