Consult

Ik start de therapie met een uitgebreid oriënterend gesprek. De duur van het 1e consult is ongeveer 1,5 uur. In dit intakegesprek komen onder andere jouw ziekte- en levensgeschiedenis aan de orde.
Nadat wij samen helder hebben bij welke hulpvraag of hulpvragen je ondersteuning nodig hebt, beginnen wij met de eerste behandeling.

De vervolgconsulten beginnen met een gesprek en vervolgens krijg je een energetische behandeling om jou weer in balans te brengen. De duur van een consult is doorgaans 60-90 minuten.
Het aantal behandelingen is heel verschillend. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten.

Wat kan je ervaren tijdens of na een behandeling?

Je kan mijn handen als heet ervaren, aangenaam warm of ijskoud.
Ook kan je lichaam reageren op de behandeling met het voelen van koude, warmte of trillen. Daarnaast krijgen emoties de ruimte om gevoeld en geleefd te worden. Jouw systeem kan en mag weer gaan stromen en dat kan door tranen, zweten of plassen.
Mogelijk ervaar je fysiek niets bijzonders, toch wil dit niet zeggen dat er geen heling plaatsvindt tijdens de behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling kan je tijdelijke verergering van de klachten ervaren, je erg moe voelen of juist heel energiek. Het is verstandig om enkele uren na de behandeling het wat rustig aan te doen en voldoende water te drinken.

Naast het therapeutisch en coachend gesprek en het magnetiseren, werk ik ook graag met de helende werking van visualisaties.

Veel cliënten die door mij behandeld zijn vinden het fijn en leuk om na de behandeling nog een kaart uit een van mijn kaartensets te trekken