Tarieven en vergoedingen

Sinds 29 oktober 2014 ben ik lid van de LVNT, Beroepsvereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.
Door mijn aansluiting bij de LVNT val ik ook onder de regeling klacht- en tuchtrecht (RBCZ en TZC).

Particulieren

De tarieven voor particulieren zijn weergegeven op basis van het gehanteerde uurtarief. Afhankelijk van de tijdsduur van de therapie -coaching sessies zal de prijs hierop worden aangepast.

Telefonisch kennismaking (15 minuten):  gratis
Intake (90 minuten):  € 112,50
Individuele therapie/coaching (60 minuten): € 75,00

Therapie – coaching op locatie

Voor therapie – coaching op locatie hanteer ik een speciaal tarief. Neem contact met mij op voor meer informatie. Tot 24 uur van tevoren kan de therapie-coaching sessie kosteloos geannuleerd worden en daarbinnen wordt 100% in rekening gebracht.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Praktijk Het Labyrinth is aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. De kosten van de sessie kun je geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Het is raadzaam om bij je zorgverzekering te informeren naar de mogelijkheden binnen je (aanvullende) polis.
De factuur krijg je na de sessie per mail of post verzonden, waarna je deze voor declaratie naar je zorgverzekeraar kunt versturen.

Kijk op de website van de LVNT: www.lvnt-nederland.nl of neem contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijke vergoeding.

LVNT-lidnummer is: 14.038

Door op onderstaande link te klikken kom je bij de vergoedingenlijst 2021.
Vergoedingenlijst VNT 2021 (pdf)

Vergoedingen trajecten werkgever

Het is niet alleen jouw belang dat je goed in je vel zit, ook die van jouw werkgever. De meeste werkgevers hebben budgetten waaruit jouw therapie – coaching vergoedt kan worden.
Ga voor meer informatie in gesprek met je leidinggevende en/of een medewerker van de afdeling HRM.

WhatsApp chat