Tarieven en vergoedingen

Particulieren

De tarieven voor particulieren zijn weergegeven op basis van het gehanteerde uurtarief. Afhankelijk van de tijdsduur van de therapie -coaching sessies zal de prijs hierop worden aangepast.

Telefonisch kennismaking (15 minuten):  gratis
Intake (90 minuten):  € 127,50
Individuele therapie/coaching (60 minuten): € 85,00

Therapie – coaching op locatie

Voor therapie – coaching op locatie hanteer ik een speciaal tarief. Neem contact met mij op voor meer informatie. Tot 24 uur van tevoren kan de therapie-coaching sessie kosteloos geannuleerd worden en daarbinnen wordt 100% in rekening gebracht.

Vergoedingen trajecten werkgever

Het is niet alleen jouw belang dat je goed in je vel zit, ook die van jouw werkgever. De meeste werkgevers hebben budgetten waaruit jouw therapie – coaching vergoedt kan worden.
Ga voor meer informatie in gesprek met je leidinggevende en/of een medewerker van de afdeling HRM.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Praktijk Het Labyrinth is aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. De kosten van de sessie kun je geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Het is raadzaam om bij je zorgverzekering te informeren naar de mogelijkheden binnen je (aanvullende) polis.
De factuur krijg je na de sessie per mail of post verzonden, waarna je deze voor declaratie naar je zorgverzekeraar kunt versturen.

Kijk op de website van de LVNT: www.lvnt-nederland.nl of neem contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijke vergoeding.
LVNT-lidnummer is: 14.038

Door op onderstaande link te klikken kom je bij de vergoedingenlijst.
Vergoedingenlijst VNT 2024 (pdf)

Kwaliteitsregister
De LVNT is aangesloten bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg. Ik ben een RBCZ-gekwalificeerde therapeut en ik moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Klacht- en tucht recht
Mijn praktijk is aangesloten bij de SCAG;  Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Hierdoor kunt u rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding bij klachten. Ik voldoe hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Meer informatie lees je op de website van de SCAG of in de clientfolder.

Cliëntfolder SCAG