Energetische Therapie

Op een gegeven moment kan je op een punt in je leven aankomen dat voelt alsof je op een kruispunt staat. Wie ben ik? Wat wil ik? Mogelijk ervaar je allerlei lichamelijke klachten en kun je niet goed plaatsen waar deze vandaan komen. Het kunnen signalen zijn van jouw lichaam die willen vertellen waar je je aandacht op kan en mag gaan richten.

Tijdens een behandeling kunnen wij samen kijken waar deze klachten vandaan komen en welke mogelijkheden er voor je zijn.

 

Helder weten

Door middel van mijn helder weten en voelen kan er voor of tijdens de behandeling informatie binnenkomen, die jou nieuwe inzichten geven in jouw proces.

Energetische therapie of natuurgeneeskundige therapie genoemd, is een eeuwenoude natuurlijke behandelwijze, die in veel culturen voorkomt. Uitgangspunt van de therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.
Door energieoverdracht, ook wel magnetiseren genoemd, wordt dit zelfgenezend vermogen van de cliënt gestimuleerd. Daardoor komen lichaam en geest meer in balans.

Holistische visie

Als energetisch therapeut werk ik vanuit een holistische visie op de mens en dat betekent dat ik de mens zie als één geheel van lichaam en geest. Lichaam en geest zijn onderdeel van een zelfde energetisch systeem. Ook is er ruim aandacht voor bewustwording, persoonlijke groei en het werken aan thuiskomen in jezelf.