En dan besef je ineens; het moet anders, dit past niet meer bij wie ik ben. 

Met welke vragen gaan we samen aan de slag?

Balans & Zingeving

  • Je staat op een kruispunt in je leven en weet niet goed welke kant je op wilt. Heb je al eens een burn-out gehad of zit je al een poosje tegen je grenzen aan?
  • Mogelijk heb je twijfels over jouw relatie met je partner. Je denkt regelmatig over hoe het zou zijn om gescheiden te zijn.
  • Of je hebt al een scheiding achter de rug en vormt met je nieuwe partner en kinderen een samengesteld gezin. Wat een uitdaging om te blijven staan en jouw plek in het geheel in te nemen.

In mijn persoonlijke sessies met jou gaan wij terug naar jouw kern. Om helder te krijgen waardoor je blokkeert gaan wij aan de slag met je overtuigingen, je geschiedenis, positieve affirmaties, visualisaties, systemisch werk en energetische behandelingen.

Je gaat ervaren dat gedurende jouw proces je steeds bewuster wordt van wat je denkt, voelt en ervaart.

Met tips, oefeningen en opdrachten ga jij zelf de regie weer in handen nemen. Je pakt weer de leiding over jouw leven. Jij gaat keuzes maken die bij jou passen.

 Persoonlijke ontwikkeling

Het is alsof er iets in jou aan is gegaan. Wat eerst nog vanzelfsprekend was is nu een vraag geworden. Langzaam begin je de wereld om je heen door een andere bril te bekijken.

  • Wie ben ik?
  • Waarom ben ik hier?
  • Is dit hoe ik mijn leven wil leven?

Ja! Het is tijd voor de volgende stap in je ontwikkeling. Jij bent toe aan de next level en ik heet je daarbij van harte welkom.

Door coaching, oefeningen uit de TA en NLP, inzet van visualisaties, systemisch werken en energetische behandelingen kom jij in contact met jouw verlangen.

Waar zit je nog lekker en waar is het gaan schuren? Wij gaan naar de schuurplek in jou. Daar zit jouw groei, daar zit jouw potentie en daar ligt jouw uitdaging!

Je gaat voelen dat je meer in verbinding bent met jezelf, met je lichaam en met je hart. Dit stevige gevoel dat je ervaart is het werkelijk thuiskomen in jezelf. Je weet dan ook wie je bent; wat jouw talenten zijn, waar je voor staat. Je kent je eigen valkuilen. Je bent je bewust van jouw waarde.

Rouw & Verlies

Een verlieservaring, zoals het overlijden van een dierbare, ontslag of geconfronteerd worden met een chronische ziekte is ingrijpend. Het zet jouw leven op zijn kop.

Je moet jezelf opnieuw leren kennen en uitvinden wat er voor jou nog toe doet. Of hoe jij zelf ertoe doet met je verlies. De rauwe pijn, het gemis en verdriet van iets of iemand dat jou zo dierbaar, daar moet je mee leven.

Met elkaar gaan wij ontdekken wat rouwen voor jou betekent. Hoe je de ‘voor en na’ het verlies gaat integreren in je leven.
In deze kwetsbare periode in je leven kan ik naast je staan. De rauwe pijn van verlies ken ik zelf ook als te goed. Met mijn ervaring en kennis ondersteun ik jou. Door weer je eigen bedding te gaan leren voelen.

Daar waar een ander de zoektocht naar zijn/haar kern aanvaard, zo ben jij nu ongewild direct naar jouw kern geduwd.

Deze naakte waarheid heeft zachtheid, erkenning, vertrouwen en verbinding nodig. 

Je gaat ervaren te zijn met wat is. Vanuit dat punt ga je je leven na én met je verlies vormgeven.

Wil jij kiezen voor échte verandering in je leven? Voor een leven in liefde en vertrouwen? Ik begeleid jou daar graag bij.