Hiep hiep hoera!

28 februari 2022 | 1 reactie

Ja! Deze maand vier ik het 10-jarig bestaan van mijn praktijk. Wat een reis is dit geweest!

Op 12 maart 2012 heb ik mij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn praktijknaam ‘Het Labyrinth’ bedacht ik toen ik in 2011 voor het eerste in Chartres was. De kathedraal met haar prachtige labyrint is mijn inspiratie geweest.

Wat maakt nu dat ik na 10 jaar nog steeds mijn praktijk heb en ik met plezier werk?
Ik voel mij gezegend dat mensen mij hun vertrouwen geven. Dat mensen hun zorgen, problemen, verdriet en diepste pijn durven te delen. Hoeveel moed is daarvoor nodig?

Het maakt mij blij wanneer ik iemand met een glimlach naar buiten zie stappen. Meer ruimte ervaart, inzichten heeft gekregen en de helende energie heeft mogen ervaren.

En zo mooi om te zien hoe mensen groeien en ontwikkelen. Gewoonweg omdat ze het van binnen voelen. Weten dat ze een andere weg in moeten slaan. Een motivatie voelen om een mooier leven voor zichzelf te creëren.
Deze ontwikkeling bij mensen en het verlangen naar een leven met meer zelfliefde zorgt dat ik met plezier in mijn praktijk werk.

Daar hoort echter vaak bij dat er eerst iets moet worden losgelaten. En dat doet pijn, dat kan angst geven. Een baan opgeven omdat het je niet meer gelukkig maakt. Of je relatie beëindigen, ook als is het met de vader of moeder van je kinderen.

Door los te laten ontstaat er ruimte voor iets nieuws. En door het proces heen ga je voelen dat je meer vertrouwen krijgt in het nieuwe. Een stip op de horizon helpt om meer vertrouwen te hebben in je eigen toekomst.

Je leert te vertrouwen op je eigen kompas, je eigen hart. En in al deze processen kan en mag ik een stuk begeleiding geven.

Dank je wel lieve jij, dat jij op mijn pad kwam. Dat je wilde leren, wilde ontwikkelen en de moed had te veranderen. 
Dank je wel dat je door jouw moed en jouw verlangen niet alleen je eigen wereld maar ook de wereld om je heen lichter hebt gemaakt.

Met elkaar groeien wij naar een mensheid met veel meer licht en liefde in ons leven dan wij ons kunnen voorstellen.

Dank je wel, uit het diepste van mijn hart.

Lieve groet, Arianne