Wie ben ik?

12 oktober 2014 | 0 Reacties

Wie ben ik? Stel je jezelf wel eens die vraag? Wat maakt dat ik nu ben wie ik ben? Wat heeft mij gevormd? Op een gegeven moment kan je het verlangen voelen om jezelf te ontdoen van allerlei zaken die blijkbaar niet van jou zijn.

Het is alsof een vonkje diep in jou harder gaat vlammen en gezien wil worden. Bij de een gebeurd dit op zijn of haar 50e, bij een ander eerder of later. Deze essentiële vragen kunnen bijvoorbeeld komen wanneer er iets in je leven gebeurd dat jou diep raakt. Een scheiding, verlies van je baan, fysieke ongemakken en pijn, een overlijden van een dierbare en soms…zomaar ineens.

Leef jij je leven zoals jij dit wilt? Vervult het jou? Waar droom je van?
Durf jij naar binnen te gaan en te ontdekken welke oneindige mogelijkheden jij hebt?