Weer in mijn kracht

15 december 2020 | 0 Reacties

Ik was een tijdje ontevreden over de situatie op mijn werk en zocht naar hulp. Via internet vond ik de Praktijk het Labyrinth. Na een telefoongesprek, waarin ik een korte uitleg gaf, hebben Arianne en ik een afspraak gemaakt. Ik heb ca. 5 coach  -en energetische behandelingen gehad.
Arianne heeft mij geholpen weer in mijn kracht te komen waardoor ik weer vol (zelf) vertrouwen verder kon. Ik heb Arianne ervaren als een warme, liefdevolle en zelfverzekerde vrouw. Zij stelt de client op de eerste plaats. Arianne heeft veel kwaliteiten, ze luistert goed, heeft een empathisch vermogen, geeft mensen vertrouwen en pakt de kern van het probleem aan waardoor ik weer bij mezelf kwam en in mijn kracht stond. Dit deden we door middel van oefeningen.
De energetische behandelingen, die ik zelf als zeer bijzonder ervaren heb, hielpen mij lichamelijk weer in balans te komen. Ik voelde bijvoorbeeld letterlijk de negatieve energie uit mijn lichaam getrokken worden en ook veel spanningen verdwijnen. Daarna voelde ik mij weer licht als een veertje en positief gestemd.
Lieve Arianne bedankt!

Amanda, 42 jaar