Wat een week ….

2 november 2018 | 0 Reacties

In het voorjaar werd ik uitgenodigd om samen met 6 andere vrouwen workshops te volgen en te geven. Ik wist meteen dat ik het over het sterven en leven wilde gaan hebben.

Schrijvend in het zonnetje bij het zwembad van een waanzinnig mooie villa op Ibiza voel ik niets anders dan dankbaarheid.

Ik mocht hier zelfs mijn verjaardag vieren en van het moment van wakker worden tot het moment van slapen ben ik in de watten gelegd met lieve wensen, berichten en cadeautjes in welke vorm ook.

Ook via facebook, dank jullie wel! Het is fijn om je leven te kunnen en mogen vieren.

Wat is er veel aangeboden aan stukken om te leren en te delen en te helen. Zeven vrouwen die op zichzelf durven te staan, vol kracht die ook hun kwetsbaarheid durven te tonen.

Yoga, mindfulness, systemisch werken, een labyrint loop en mijn eigen workshop tot nu toe.

Ik heb het labyrint op het strand gelopen, een jaarloop waarin ik mocht zien en voelen, wat ik ga achterlaten en meenemen en welke weg ik kies. Ik heb ‘JA’ gezegd op een aantal voor mij belangrijke aspecten in mijn leven.

De workshop die ik gaf is daar een eerste manifestatie van. Wanneer je werkelijk durft te kiezen voor dat wat je hart je ingeeft, dan gaat het stromen.

Ben je je bewust van jouw wensen, verlangens en dromen?

Durf jij je dromen werkelijkheid te laten worden?

En wat heb jij daarvoor nodig?

In de workshop wordt je je bewust van de delen in je leven waar je minder blij van wordt. Die je anders zou willen doen, die je niet meer wilt doen of juist wel!

Uitgaande dat jouw leven kostbaar is en uniek en dat jij je eigen creator bent. Het is jouw verantwoordelijkheid, jouw belang en jouw geboorterecht om je leven te leven zoals jij dit wilt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze workshop of mijn andere aanbod in mijn praktijk? Neem contact met mij op via een persoonlijk bericht, mijn website of mail.

Lieve groet,
Arianne