Till we meet again

1 april 2022 | 0 Reacties

Deze week vroeg een cliënt in mijn praktijk hoe dat werkt bij mij. Het helder zien, helder weten en/of helder voelen.

In de vorige behandeling liet haar overleden geliefde zich ‘zien’. Het is voor mij een combinatie van weten, voelen en met het innerlijk oog zien. Lekker vaag he… Pas als ik het zeker weet en ik gecheckt hebt dat het niet mijn wens van de gedachte is, dan deel ik mijn waarneming.

Ik herinner mij nog de keer dat er een overleden familielid zich bij de sessie voegde. De energie en sfeer veranderde in de ruimte. En ik vond het zo fijn dat mijn client zelf waarnam wat er gebeurde. En hoorde wat er gezegd werd. Het werd een klein feestje!

Ook vragen mensen mij wel eens een foto te lezen van iemand. De informatie die dan gegeven wordt bedenk ik niet zelf. Ook hier weer dubbel check.

Ik gebruik tijdens een afstandbehandeling regelmatig de foto van degene die behandeld wil worden. Zeker als ik diegene nog niet persoonlijk heb ontmoet. Het helpt mij de verbinding te leggen met zijn/haar energie.

Het vraagt van mij om stil te kunnen zijn in mijzelf. En mijn innerlijke stemmen te herkennen. Stilte en zuiverheid van waarnemen, dat vind ik heel belangrijk.

Ook onze gidsen en begeleiders laten regelmatig van hun horen. In de praktijk tijdens een sessie en de behandeling geven zij ons inzichten. We hoeven het echt niet alleen te doen!

Het leven na ons sterven gaat door; zoveel lichter en bewuster. En onze dierbaren zijn vaak bij ons. Om te laten weten dat zij er nog ‘gewoon’ zijn. En om te helpen en inzichten te geven daar waar het mogelijk is.

Till we meet again.

Lieve groet, Arianne