Schip Aho(y)

3 november 2018 | 0 Reacties

Durven kiezen voor dat wat je diep van binnen voelt. Nee zeggen, betekent dan Ja zeggen op iets anders. Durf je ja te te zeggen tegen nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen, een nieuw leven. Kan je daar ook met een beetje bibbers en angst instappen?

Gedragen door je eigen hart en ziel, door de mensen om je heen die jou helpen jouw droom, jouw zielenwens te realiseren.

Het lastige vind ik dat ik met mijn benen vaak op een andere plaats sta. Met mijn ene been in de oude, mijn oude denkwereld. In het denken in beperkingen, in tekorten, in ‘wie ben ik dan wel om ‘ en de sussende gedachten.

Mijn andere been staat in mijn nieuwe wereld die ik afgelopen jaren heb mogen ontdekken.

Het denken in overvloed, in mogelijkheden, in ‘nu mag ik ga doen waar ik voor kwam’ en het durven volgen van mijn hart en ziel.

Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat dit vermoeiend en niet grappig is. En tegelijkertijd is dit ook wat er is. Met mijn rug naar het oude denken en mijn hart en ogen naar het nieuwe denken en voelen!

Na het lopen van het labyrint keek ik uit op de zee, twee rotsen stonden daar als een poort naar de nieuwe wereld. Als in een visioen zag ik mijn eigen Levenschip erdoor varen.

Mijn bemanning is compleet; mijn vriend, de kinderen, mijn familie en mijn vrienden gingen mee op reis. Mijn materiaal is op orde; ik heb veel kennis en wijsheid vergaard afgelopen jaren door het volgen van onder andere studies en het leven zelf is mijn grootste leerschool.

En ik ben als kapitein van mijn eigen levensreis capabel om deze reis verder voor te zetten.

Ik heb Ja gezegd op mijn leven leven vanuit mijn hart en ziel, met alles wat zich aandient. Ik heb Ja gezegd op de liefde in mijn leven, ik mag het en hem ontvangen.

En ik heb Ja gezegd om dat te doen waar mijn hart van gaat huppelen en gloeien.

Nog een dag op dit magische eiland en ik wens dat jij, die dit nu leest, de energie en de intentie voelt en ervaart dat alles mogelijk is.

‘When nothing is sure, everything is possible’

Durf te dromen en durf je dromen te realiseren.

Lieve groet,

Arianne