Nieuwe wegen

19 december 2023 | 0 Reacties

Het is winter en binnenkort ga ik weer met Erik naar de sneeuw in Noorwegen.
Niet om te skiën, dat is mij twee jaar terug niet zo goed bevallen.

Na 20 minuten op de lange latten kon ik nog niet remmen. De pizzapunt mislukte compleet. En voor ik het doorhad zal ik op mijn hurken en ging met een hoge snelheid de helling af. Ik gleed in volle vaart op een betonnen elektriciteitsmast af.
Deze kinderhelling was misschien voor Noorse kinderen een makkie. Voor mij echter was het een zwarte piste voor gevorderden. De rest van de dag heb ik in het restaurant doorgebracht.

De prachtige ruige natuur, de stilte en de sneeuw in Noorwegen hebben indruk gemaakt. Wij gaan er graag weer terug. Om terug te trekken, te genieten, wandelingen door de sneeuw en in de bergen te maken. En veel tijd om te lezen en quality time met elkaar te hebben.

Het is voor mij nu 4 jaar geleden dat ik volledig als zelfstandig ondernemer ben gaan werken. Spannend, maar ik vond het vooral een heel leuke ontdekkingsreis. En ik heb, in tegenstelling tot mijn eerste ski-ervaring, geen minuut spijt gehad van het ondernemerschap.

En nu gaat ook Erik volledig zelfstandig aan het werk in zijn werkplaats. In mijn praktijk kan je binnenkort één van zijn epoxy tafels zien staan. En omdat dit mijn eigen nieuwsbrief is (één van de voordelen van een eigen bedrijf!) maak ik meteen reclame voor hem. Kijk eens op Van der Velde Epoxy Meubelwerk: www.vdvem.nl.  Een bijzonder meubelstuk, dat je naar eigen wens kunt laten samenstellen.

Ook in mijn praktijk spreek ik steeds meer mensen die voelen dat ze iets anders willen. Na jaren hetzelfde te hebben gedaan voelen zij dat er iets anders op hen wacht. En dat andere is vaak helemaal niet helder. Soms klinkt het hen als niet haalbaar in de oren, onrealistisch. En juist dan ook moedig ik aan om die droom en dat verlangen toe te gaan staan.

Ga de mogelijkheden onderzoeken, ga gewoon eens iets proberen en voel wat het met je doet.

Welke droom koester jij al lang? Welke eerste stap ga jij zetten om dichter bij de realisatie van jouw droom te komen?

Lieve groet, Arianne