Mijmeringen

29 januari 2017 | 0 Reacties

Wat een heerlijk woord…mijmeringen.
Doet mij denken aan een rustige zondagmiddag. Niets moeten van mijzelf, een boek lezen en af en toe mijn gedachten laten gaan.
Zo’n zondagmiddag had ik vandaag. En wat voel ik mij dan blij!

Vooral even helemaal niets moeten van mijzelf of iets op moeten pakken wat echt gedaan dient te worden.

Die mijmeringen brengen mij in een wereld waarin in alles mogelijk is. Wat blijkt, wanneer ik de betekenis van ‘mijmeringen’ opzoek, dan krijg ik de volgende woorden:

Bespiegeling 2) Dromerij 3) Droom 4) Gemijmer 5) Gepeins 6) Gepijns 7) Maling

Vanmiddag waren het inderdaad gedachten, bespiegelingen en dromen. Geen gepeins of malende gedachten.

Wat doe ik om mijn dromen waar te maken? Als ik over mijn dromen mijmer, dan heeft het al gauw met mijn levensopdracht te maken. Met mijn werk en hoe ik dat wil uitbouwen. Daarin stel ik mijzelf de vraag: ‘hoe zet ik mijzelf met mijn talenten zo volledig zinvol mogelijk in en hoe bereik ik de mensen?’
Ja, ik wil graag meer mensen bereiken met mijn praktijk. Waarom? Omdat ik nog meer mede reizigers wil bijschijnen op hun pad. Net als dat ik die ondersteuning ontvang wanneer ik die nodig heb.

Het kan heel verhelderend zijn wanneer een ander meekijkt, meevoelt en prikkelende vragen stelt over een onderwerp dat jou bezig houdt.

Daarnaast vind ik het nog steeds meesterlijk hoe het magnetiseren de ander weer in zijn of haar kracht zet. Hoe er opnieuw een balans wordt gevonden. En hoe oude pijn en verdriet zacht worden aangeraakt zodat zij kunnen worden getransformeerd.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik jou kan bieden? Kijk dan eens op mijn website (binnenkort een geheel vernieuwde website!), stuur mij een berichtje of bel mij op.

Ik wens jou ook heerlijke mijmer momenten. Wegzakken in jouw eigen innerlijke wereld. Daar waar alles mogelijk is…daar waar ideeën geboren worden.

Lieve groet,
Arianne