Meegaan in de stroom

25 oktober 2014 | 0 Reacties

Ken je dat ook, dat je sneller wilt dan blijkbaar goed is?
Ik mag bijvoorbeeld leren om eens wat vaker achterover te gaan leunen en niet alles zelf te doen. En dan bedoel ik niet zozeer de praktische dingen in mijn leven zoals mijn huishouden, al doet mijn moeder met liefde mijn strijk…
Ik bedoel dat bepaalde processen in het leven nu eenmaal ‘aardse’ tijd nodig hebben om zich te ontvouwen…allemaal voor mijn en ons hoogste goed.
Voordat ik net ging hardlopen (waarin snelheid ineens een issue voor mij was) had ik een moment voor mijzelf waarin ik het mij ineens weer heel bewust werd. Ik hoef het allemaal niet alleen te doen, ik en wij krijgen veel hulp van andere energieën en ‘oude bekenden’. Wij kunnen als mensen heel veel, wij hebben ongekende mogelijkheden en wij vinden het heerlijk om ons eigen leven tot in de details te besturen.
Hoe zou het voor je zijn om de teugels eens een beetje te laten vieren? Hoe zou het voor je zijn wanneer je je zou kunnen overgeven en kunnen ontvangen?
Meegaan…in de stroom van je eigen leven, in vertrouwen en in liefde.