Jezelf laten zien

19 augustus 2022 | 0 Reacties

Als ondernemer is het belangrijk dat je zichtbaar en vindbaar bent. Veel therapeuten en coaches vinden dit lastig is mijn ervaring. Het makkelijkste is het wanneer mensen jou als vanzelf weten te vinden. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen manier waar men zich het prettigst bij voelt. Zo blog ik bijna wekelijks en laat social media voor mij werken.

Onlangs heb ik een grotere uitdaging aangenomen, samen met mijn lief. Over zichtbaarheid gesproken …wij doen dit seizoen mee aan het tv-programma Camp to Go van RTL4!

De eerste opnames zijn al geweest en binnenkort volgen er meer. Wat een ontzettend leuk proces om mee te maken. Een kijkje in de keuken van het televisie maken. Zo is vaak één persoon hét gezicht van een programma. Bij Camp to Go is dat Sander Janson. Wie kent hem niet?
Degene die ik enthousiast vertel over onze deelname aan het programma begint al snel over Sander. Vrouwen over het algemeen. En inderdaad dames, het is een ontzettend fijne en leuke kerel.

Maar…net zo belangrijk zijn de andere mensen van de crew. De cameraman, de geluidsman, de producer en degene die alle praktische zaken voor iedereen regelt. Wij hebben een superleuke ochtend gehad en wij kijken uit naar het vervolg!

Extreem voorbeeld van zichtbaar zijn; een paar minuten op televisie komen. Maar het is voor mij wel metafoor voor mijn eigen zichtbaarheid. Wat laat ik zien van mijzelf? Wat mag een ander van mij zien?

In de beslotenheid van mijn praktijk of binnen mijn gezin heb ik daar een ander kader voor dan op televisie. Logisch lijkt mij.

Ik hoop dat jullie mijn enthousiasme over deze uitdaging gaan zien en voelen. Dit avontuur is zoals ik het leven zelf ervaar. Nieuwe ervaringen opdoen en mijzelf verwonderen over wat er op mijn pad komt.

Lieve groet, Arianne