Hoofd en hart

29 januari 2020 | 0 Reacties

Een warboel van binnen; je hoofd en hart lijken dagelijks en liever nog ’s nachts het pertinent oneens te zijn. Je hoofd begint steeds harder te schreeuwen en je hart trekt zich in stilte terug.

Is dit het nu? Wil ik met jou oud worden? Het was zo leuk in het begin en nu, zoveel jaar later voel ik mij leeg en niet gelukkig. Maar ja, de kinderen, de familie, de financiën, kan ik het wel alleen  …
Je stelt je steeds vaker voor voor hoe een leven zonder je partner eruit zou zien; hoe zou dat zijn? En wat gaat dit praktisch inhouden?

Mogelijk ben je iemand tegen gekomen waardoor je weer wordt herinnerd aan die versie van jezelf waarin je je bijzonder voelde. Deze luistert wel naar je, ziet jou en ontsteekt een vlammetje dat gedoofd lijkt.

Of het nu een ander persoon is, een nieuwe fase in je leven of  je bent ‘gewoon’ wakker geworden, een besluit is niet altijd duidelijk te nemen. Voordat je samen of alleen besluit uit elkaar te gaan, is het goed om alles uit je hoofd en hart op een rijtje te krijgen.

Als coach en therapeut kan ik jou helpen om hierin jouw weg te vinden. Ik ben er voor jou om helderheid te krijgen in jouw verhaal. Waar sta je nu in het leven? Wat wil je? Wat voel je? En waar droom je van?

Wanneer je je gedachten hard op uitspreekt ontstaat er ruimte in jezelf. En wordt het ook ‘echter’. Samen kijken wij naar wat er gezien wil worden.

De uitkomst is niet bekend, die vul ik niet in. Het is jouw verhaal, jouw leven. Het mooiste wat je jezelf kunt geven is om alle aspecten in jou te zien en te horen.
En zo, vanuit een liefdevolle relatie met jezelf keuzes maken die jouw hart en ziel al langer fluisteren.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen, per mail, per app of telefoon. En kijk even op mijn website voor meer informatie.

Lieve groet, Arianne