Het leven is als een vakantiereis

3 augustus 2015 | 0 Reacties

Het leven is net als een vakantiereis die je gaat maken. Je vertrekdatum is bekend; je geboortedag. Je krijgt voor je reis naar de aarde een kompas mee (je intuitie). En gereedschap die jou gaan helpen je weg te gaan. Talenten, karaktereigenschappen en mensen in je leven die met jou meegaan.
Op de weg van je leven kom je allerlei situaties tegen: blijde, verdrietige, lastige momenten als ook momenten van puur geluk en dankbaarheid.
Soms, misschien zelfs regelmatig, kom je op een kruispunt. Er staan geen duidelijke richtingaanwijzers. Je zal hier moet varen op jouw kompas die je op je reis hebt mee gekregen.
Het is niet altijd gemakkelijk om te luisteren en te vertrouwen op dat kompas.
Weet dan, dat er op verschillende manieren hulp geboden wordt. Het kan zijn in de vorm van herhalende gedachten, een droom of mensen die je op dat moment tegenkomt. Dat zijn mensen die een lichtje bijschijnen op jouw pad en je weer leren te vertrouwen op jouw kompas.
Voel je vrij, voel je genodigd om contact met mij op te nemen, wanneer je even iemand nodig hebt die je weer leert te vertrouwen.

Ik wens jou een goede reis!
Lieve groet, Arianne