Goud in handen

18 februari 2018 | 0 Reacties

De wind door mijn haren, de zon op mijn gezicht en samen met twee voor mij heel bijzondere jonge mensen. Dat was mijn zondagmiddag; genieten van elkaar, in alle eenvoud, tijd met elkaar doorbrengen.

Op dit soort middagen lukt het mij altijd een stuk beter om geen zorgen te maken in mijn hoofd. Om alles wat meer in perspectief te zien.

Wij lopen, rennen en spelen. Zover wij weten zijn wij gezond en hebben wij een mooie toekomst voor ons liggen. Niets dus om zorgen over te maken.

Zo’n middag in de bossen en op het strand helpt goed om in het ‘nu’ te zijn en het ‘nu’ te ervaren. Naast de prachtige natuur hier op Voorne Putten kan ik ook enorm genieten van een goed glas wijn in het zonnetje. De geluiden op de achtergrond, Ruben lag languit in het zand en samen met zijn zus spelend in de duinen.

Ik kijk om mij heen en zie allemaal verschillende mensen, met hun eigen levensverhaal. Hun zorgen, hun wensen, hun dromen en verlangens. Ik kijk naar hen en ik wens dat een ieder van hen de moed gaat vinden om knopen door te hakken. Keuzes durven te gaan maken met hun hart.

Wat …als je nog maar 1 jaar te leven hebt. Wat is er dan werkelijk belangrijk voor jou?
Wat doet er dan nog echt toe?

Of stel je voor; ‘je bent rond de 65 jaar en kijkt terug op je leven van nu. Wat zou je dan anders hebben gedaan? Zou je dan liever ander werk hebben? Of je partner, zie je jezelf nog steeds heel gelukkig na zoveel jaar of voel je dat er iets schuurt? Zou je je gezondheid belangrijker vinden of de tijd die je met je kinderen doorbrengt. Vul maar in …

Ik wens jou een leven vol geluk, liefde en gezondheid. En ik weet ook dat wij vaak het meeste leren van de zaken die ogenschijnlijk minder goed lijken te gaan.

Durf jij te kijken naar jouw leven? Durf jij werkelijk te gaan bevoelen wat dat knagende gevoel diep van binnen is?

Ik denk dat wij ten diepste allemaal op zoek zijn naar onszelf en de wijze waarop wij onszelf willen manifesteren in deze wereld.

Wanneer jij weet waar je heel blij van wordt, waar je hart van open gaat en je hele systeem begint te stromen, dan heb je goud in handen. Jouw goud!

Als je wilt kunnen wij ook samen op zoek naar jouw goud. Voel je vrij om contact op te nemen.

Lieve groet, Arianne