Gladheid op jouw weg…

7 januari 2017 | 0 Reacties

Gladheid op jouw weg…
Vanochtend toen ik even buiten was ging ik na mijn 4e stap al bijna onderuit.
Snel weer naar binnen, waar ik niet meer uit kon glijden.
Misschien dat ik vanmiddag een risico neem door naar Schiphol te rijden om goede vrienden uit het buitenland te ontmoeten.

Wanneer het om risicovolle zaken gaat én mijn hart betreft … dan heb ik ook de neiging mijn verstand in te zetten. En een soort risico inventarisatie te maken.
Maar eigenlijk weet ik dat dat niet is wat ik te doen heb.

Wanneer mijn hart aangeeft een weg op te willen gaan, zou ik mijn hoofd hartelijk moeten bedanken voor alle inzet. En aangeven wanneer het hartzaken betreft ik naar mijn hart luister En dus niet naar mijn hoofd.

Je hart geeft jouw weg aan, een soort navigatie, maar het is altijd aan jou om die weg te volgen of een ander pad in te slaan.

Wanneer neem je een ‘risicovolle’ weg? Wanneer je bijvoorbeeld na verschillende relaties (vriendschap of liefdesrelatie) iedere keer met een bezeerd en gedeukt hart weer alleen bent.
Neem je de volgende keer weer het risico om je te bezeren om wille van de liefde?

Voor mijzelf kan ik zeggen: Ja.
Mijn hart blijkt groots; telkens opnieuw open stellen voor een nieuwe vriendschap of een nieuwe liefde lijkt de enige weg te zijn.
Oh ja, mijn hoofd vindt er echt van alles van hoor! ‘Pas nu op’ en ‘Straks heb je weer veel verdriet en pijn om het loslaten’.
Ja, dat zou kunnen en ik weet inmiddels dat ik daar ook weer doorheen kom.

Mijn hart zorgt ook voor veerkracht en door telkens weer terug te keren naar mijn hart raak ik mijzelf niet kwijt. En dus de weg ook niet.

Heb jij op dit moment een risicovolle beslissing te nemen in je leven?
Mogelijk op werkgebied, rondom je gezin of de liefde?
Als ik je mag adviseren: volg niets anders dan de stem van je hart. Dan kom je altijd op je bestemming.
Ook al lijkt de weg nog zo glad en glibberig, jouw hart brengt jouw veilig op je plek. Niet altijd zonder uitdagingen en moeilijkheden, maar altijd vanuit de intentie jou het allerbeste te geven!

Wat is jouw risicovolle beslissing op dit moment?

Lieve groet,
Arianne