een weldaad

15 december 2020 | 0 Reacties

Ik heb Arianne leren kennen in haar praktijk in Heenvliet. Op eigen initiatief was ik gaan zoeken naar een alternatieve therapie in de omgeving waarin ik me thuis zou voelen.  En dat is gelukt !! Zeer fijne ontvangst en gesprekken waarbij ik zelf kon aangeven wat ik wel of niet wilde vertellen. Sterker nog als ik niet wilde praten was dat ook goed. Na de gesprekken mocht ik plaatsnemen op de massagetafel voor een healing.  Wat voelde dat als een weldaad.
Telkens kreeg ik tips mee om thuis mee te oefenen, let op tips dus geen opdrachten, iets wat voor mij goed werkt.  Ook mocht ik een of meerdere engelenkaarten pakken, die altijd van toepassing bleken bij mijn situatie. Als ik terug naar huis fietste voelde ik mij lichter, beter in mijn vel en dacht ik met een glimlach terug  aan ons gesprek.
Arianne velt geen oordeel, luistert erg goed, vraagt door waar nodig en vooral behandelt je met respect, aandacht en liefde. Iets waar ik, in deze huidige wereld, veel behoefte aan heb. Ik wil Arianne aan iedereen aanbevelen die meer wil dan alleen een gesprek.

Dien Verweel (55 jaar)