Een doolhof of een labyrint

18 juli 2022 | 0 Reacties

Mijn praktijk heb ik 10 jaar geleden Het Labyrinth genoemd. De symboliek van het labyrint sprak mij toen al zo aan dat ik mijn praktijk ernaar heb genoemd.

Ik kom vaak de verwarring  tegen dat gedacht wordt dat een labyrint hetzelfde als een doolhof is. Het verschil is echter, dat je in een doolhof kunt verdwalen en in een labyrint niet.

In een doolhof moet je keuzes maken tussen verschillende paden en dan hoop je bij de uitgang te komen. Een labyrint biedt een enkel pad die je langs allerlei wendingen naar het centrum en weer terugleidt.

In een doolhof verlies je de weg, een labyrint wijst jou de weg.

En dat is ook de reden dat mensen zich door mij, in praktijk Het Labyrinth laten begeleiden.
In het leven bewandel je je eigen levenspad en probeer je jouw weg te vinden. Veel  onbewust, maar steeds vaker bewust.

Er is een moment dat je erachter komt dat je jezelf bent kwijtgeraakt onderweg. Of dat je even niet meer weet welke kant je op wilt. Dan is begeleiding van een therapeut/coach helpend in jouw zoektocht.

Tijdens de periode dat je door mij begeleid wordt, kom je stukken tegen in jezelf. Die gezien, gevoeld én geheeld mogen worden.

Ik help jou om bij jouw kern te komen, structuur in jezelf te krijgen, te veranderen en los te laten. Dat is het proces wanneer je het labyrint in loopt.

Bij het uitlopen laat je achter wat jou niet meer dient. Begin je steeds duidelijker te zien waar je naar toe wilt en hoe je dit gaat realiseren. Bij de uitgang van het labyrint heb je een bewustzijnsverandering ondergaan. Heb je oude pijn losgelaten en heb je jezelf door meer zelfliefde kunnen genezen van oude pijn.

Mijn kracht is om snel bij de kern te komen. Wat is jouw kracht?

Lieve groet, Arianne