Een APK’tje

5 maart 2024 | 0 Reacties

Een paar keer per jaar maakt ze een afspraak. Langer geleden heeft zij een traject bij mij gedaan. Hierin heeft zij geleerd om haar grenzen te gaan voelen.
Én leerde zij ernaar te gaan luisteren en handelen.

Zij kreeg weer het gevoel zelf aan het roer van haar leven te staan. Al het nieuw geleerde nam ze mee haar dagelijkse leven in. Het kan even duren voordat oud gedrag en patronen zijn overgeschreven door nieuwe.

Zo komt ook deze jonge vrouw weer even bij mij reflecteren. Vertellen wat zij zoal tegenkomt in haar leven. De moeilijkheden en ook daar waar zij blij van wordt.

Wij bekijken per keer waar haar behoefte en vraag ligt. Maar meestal wil ze ‘gewoon’ lekker op tafel en behandeld worden. Na het kopje thee maak ik de ruimte klaar voor de behandeling.
Ze gaat lekker liggen en geeft zich vrij snel over aan de muziek, de geuren en mijn zachte warme handen.

Zij weet uit ervaring dat het geen massage is, toch voelt het weldadig. Alsof alle ‘rotzooi’ uit haar lijf wordt getrokken. En er nieuwe energie in haar systeem stroomt. Soms geeft haar lichaam kleine schokjes of trillingen wanneer er wordt losgelaten.

Na de behandeling blijft zij nog lekker even liggen onder het zachte witte plaid. Als ze haar ogen opdoet zie ik dankbaarheid. En ik zie de innerlijke rust die het haar weer heeft gebracht.

Lieve groet, Arianne