Diepe buiging voor jullie

8 september 2021 | 0 Reacties

Nieuwe cliënten mailen, appen of bellen mij om een afspraak te maken. Vaak willen zij natuurlijk weten hoe ik werk en wat zij kunnen verwachten.

In dat eerste contact weten zij wel te vertellen wat de reden is om bij mij aan te kloppen. Welke vraag of vragen zij in zichzelf hebben zien ontstaan.

Onlangs belde er een vrouw op die wil voorkomen dat zij burn-out raakt en preventief ondersteuning vraagt. Ik vind dat enorm krachtig! Dan is zelfreflectie je niet vreemd en herken je signalen bij jezelf die duiden op te veel spanning.

Tijdens een intake in de praktijk verteld de cliënt zijn/haar verhaal. Soms vraag ik gewoon eens ergens te beginnen met vertellen. En een andere keer vindt de cliënt het fijner als ik hen via gerichte vragen door hun verhaal heen loods.

Ook gebeurt het dat iemand met een concrete vraag komt tijdens de intake. Maar tijdens de behandeling blijkt dat er iets anders aandacht nodig heeft. Door de behandeling wordt er op dieper niveau gevoeld. Dat zijn voor mij als therapeut/coach prachtige ervaringen.

Ook na 9 jaar geniet ik iedere keer weer van het contact met de mannen en vrouwen in mijn praktijk. Het vertrouwen, de kwetsbaarheid en kracht, het openstellen en de wil om te ontwikkelen en zichzelf te leren kennen. De moed die ik bij hen zie om issues en pijn aan te gaan. De wens op een gelukkiger leven.

Deze sterke mannen en vrouwen werken aan het vergroten van hun eigenwaarde, die durven hun dromen te gaan realiseren. Die maken niet alleen hun eigen wereld mooier, maar ook die van jou en mij.

Dank jullie wel mooie mensen.

Lieve groet, Arianne

Het licht in jouw ogen, de tranen van ontroering en dankbaarheid, de bevrijdende lach en de stilte. Het moment dat wij allebei weten; je bent zover. Je doel is behaald!