De gave om je weer in je kracht te zetten

28 januari 2022 | 0 Reacties

De reden dat ik Arianne weer heb opgezocht is het gevoel wat mij bekroop na een heftige periode. Op zoek naar geborgenheid en waar niets vreemd is kwam Labyrinth weer in mijn gedachten na een aantal jaar.

Arianne heeft de gave om je weer in je kracht te zetten, maakt je bewust van onverwerkte emoties en het hoe en waarom te onderzoeken in je zelf.

Arianne geeft mij zo veel meer als een goed gevoel, mijn manier van leven en omgaan met andere mensen is veranderd. Ik hou van mezelf en weet anderen te inspireren. Doelen die er niets meer toe deden krijgen een andere betekenis. Het uiterste vergen van mezelf is veranderd in delen. Keuzes maken hoeft niet de oplossing komt vanzelf.

#DELENISVERMENIGVULDIGEN

#ALSJEPRAATLUISTERJENIET

Een behandeling op de tafel is voor mij even in mijn eigen leven kijken, wat gebeurd er waarom en hoe ga ik daar mee om?  Contact tijdens deze sessies zijn vaak intens en de betekenis word mij vaak dagen of uren later duidelijk.  Precies kan ik niet uitleggen wat er gebeurd en dat zou ik ook niet willen daarvoor is het mij te dierbaar. Het is een moment met mijzelf en alle wezens om me heen die me helpen weer terug bij mijn eigen ik te komen.

De liefde mag hoogtij vieren op welke wijze dan ook.

Ik word oprecht een gelukkiger mens na de sessies met Arianne.