April doet wat hij wil

14 april 2021 | 0 Reacties

Vorige week lag ik nog in mijn tuin op het gras met mijn dochter te zonnen. En vandaag trotseer ik hagel en sneeuwbuien om een halfje brood te halen.

Als ik later vanuit mijn warme huiskamer naar buiten kijk, verbaas ik mij over de wereld daarbuiten. Net als het weer is het in de landelijk politiek onrustig. En door het virus en de genomen maatregelen lijkt niets meer zeker te zijn. Daar waar de één enorm veel last en hinder ervaart, daar geniet de ander van nieuwgevonden tijd en talenten.

Ik ben benieuwd hoe jij je verhoudt tot alles wat er op dit moment is. Zelf voel ik mij het prettigst bij het aanschouwen. Ik heb soms een heel duidelijke mening of overtuiging, maar meestal ook helemaal niet.
Ik bevind mij het liefst in het oog van de storm en daar is het stil. Daar hoef ik ook niet van alles te vinden.

Deze tijd vraagt ons stevig te staan; voortdurend je eigen hart betrekken bij alles wat je hoofd bedenkt. Ons hart kent geen goed of fout. Ons hart ‘vindt’ niets van alles waar ons hoofd dat wel vindt.

Ben jij iemand die snel conclusies trekt, vorm jij gemakkelijk een mening?

Het is een bekend gezegde; april doet wat hij wil. Ik stel jou de vraag: ‘doe jij wat je wilt?’

Wat draag jij bij aan een gelukkiger leven voor jezelf? Maak je de juiste keuzes? Is dat waar je mee bezig bent belangrijk of wil je je focus eigenlijk op iets anders leggen?

Vandaag, nu, kan jij kiezen om je aandacht te geven aan dat waar je naar verlangt. Een gezonder, fijner, gelukkiger leven.

Lieve groet, Arianne