Blog1

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_blog layout=”grid” blog_grid_columns=”4″ blog_grid_column_spacing=”30″ number_posts=”16″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” thumbnail=”yes” title=”yes” title_link=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” paging=”yes” scrolling=”pagination” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /][fusion_text]

Bestemming 
Een periode van terugtrekken, in mijzelf terugtrekken en terugkeren naar wie ik ten diepste ben.
Na ruim 39 jaar hier op aarde te zijn zie ik de fasen waar ik door heen ben gegaan.
Alle ervaringen van dit leven hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. En evenzo heb ik al die ervaringen te integreren in mijzelf, in mijn wezen.
Om vervolgens vanuit een nieuw hervonden leegte nieuwe stappen te zetten op mijn pad.

De zoektocht naar de bestemming van mijn bestaan, telkens weer dichterbij komen en net als de paden van het labyrint verder af te lijken geraken.
Wat heb ik hier te doen? Welke heilige afspraken heb ik gemaakt voor dit leven?

Vertrouwen … dat het leven mij op de juiste plaats en tijd nieuwe aanwijzingen geeft. Zodat ik bewust of onbewust kies voor een volgende stap op mijn levenspad. Dit kunnen de grotere gebeurtenissen zijn; zoals een relatie, een verhuizing of een andere baan. Maar niet minder belangrijk kunnen dit ogenschijnlijk nietszeggende ontmoetingen zijn met een persoon of een bezoek aan plaats.

Liefde …zal mij vergezellen op mijn levenspad. Liefde van mijn familie, van dierbare vrienden, meesters en leiders. En bovenal en tevens het minst makkelijk de liefde voor mijzelf. Hoe zacht voor een ander, zo hard voor mijzelf. Afgepeld tot de kern, tot mijn kern, zal ik zien wie ik werkelijk ben.
En alle ontmoetingen en gebeurtenissen op mijn weg leiden mij naar binnen. De afwijzing in het leven waar je zelf verantwoordelijk voor bent is de afwijzing van jezelf.
Het niet goed genoeg voelen, het gevoel tekort te schieten, jezelf te hard te vallen …alles is gebrek aan liefde voor jezelf.

De spiegel die het leven ons zelf voorhoudt, tot dat wij ten diepste weten en gaan beseffen dat wij niets anders zijn dan liefde.
Wanneer ik mijzelf hard val, verwijten maak of mij niet goed genoeg acht, dan ga ik terug naar mijn oorsprong.
God, het universum, de Bron of hoe jij het voor jezelf ook benoemd, heeft groots werk verricht om jou jou te laten zijn. Specifiek geboren op die tijd en plaats en bij die familie. Met een specifieke leeropdracht. Wie zijn wij om te twijfelen aan deze grootsheid en goedheid?

Je hoeft je niet klein en nietig te maken. Jij bent groots bedoeld! Straal, schijn en geniet!

Lieve groet,
Arianne

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]