12,5 jaar Praktijk Het Labyrinth

12 september 2024

Op 12 maart 2012 schreef ik mij in bij de KvK en ben ik mijn praktijk gestart. Ik zat nog midden in mijn opleiding. En nu ben ik alweer 12,5 jaar therapeut, coach en ondernemer. Ik heb al veel moedige en lieve mensen in mijn praktijk ontmoet. En dat vier ik vandaag!

Als ik mijn praktijk binnen ga voel ik dat ik een heilige ruimte instap. De muren bieden veiligheid, en bedding. De bank biedt houvast en zachtheid. En de behandeltafel geeft ontspanning, ontlading en healing.

Vele gesprekken en behandelingen verder, zoveel verhalen die werden gedeeld. Vertrouwen geschonken, tranen die stroomden, het grote niet-weten, inzichten die kwamen, besluiten genomen, diepgegaan en omhooggeklommen.

Ieder mens heeft zijn/haar uitdagingen in het leven. Wij hoeven het niet alleen te doen. Soms met je partner, familie of vrienden. En soms is het nodig of prettig om dat met een therapeut en/of coach te doen.

Dank jullie wel, dat ik naast jullie mocht meelopen op de momenten dat het leven zwaar voor je voelde. Het maakt mij blij wanneer jij weer lekker in je vel zit. Jezelf beter bent gaan leren kennen. De moed hebt gehad om naar binnen af te dalen om ook de donkere stukken in jezelf te bekijken.

Het maakt mij blij wanneer jij weer zin in hebt in je leven. En jij weer kunt voelen dat jij ertoe doet!

Voor nu zeg ik: op naar de 25 jaar!

Binnenkort is er meer nieuws te delen; schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en volg mij op social media.

Lieve groet, Arianne