Wijzer sterven

Lichter naar het licht, dat is wat ik je toewens wanneer je onlangs hebt gehoord dat je afscheid moet gaan nemen van jouw leven hier op aarde.

Je leven zal op zijn kop staan en vele vragen en emoties zullen opkomen. Gevoelens van onmacht, boosheid, verdriet, gelatenheid en zo veel meer. Vragen over hoe nu verder, wat er gaat gebeuren en wat kan en wil ik zelf.

Balans opmaken

Ook komt er een moment dat je gaat terugkijken op je leven wat je tot nu toe hebt geleefd. Je gaat een balans opmaken. En uit die balans kunnen thema’s naar voren komen waar je voor je gevoel ‘nog iets mee moet’.

Graag begeleid ik jou in dit stervensproces naar je nieuwe leven. Ik kan je helpen je emoties te voelen, toe te laten, er naar te kijken en ze weer los te laten.

Jouw eigen kracht en wijsheid

Ik kan je ondersteunen met je vragen, je eigen inzichten te laten ontdekken. Je bij je eigen kracht en wijsheid brengen wanneer het jou zelf even niet lukt.

Ik kan je helpen, wanneer het lastig is, door alles wat er gebeurd of gebeurd is, een goed contact met je naasten op te bouwen. En samen weer in gesprek te gaan en de verbinding met elkaar weer te voelen.

Aanvullend

Ik kan er voor je zijn en je laten ontspannen, bijvoorbeeld door een energiebehandeling (magnetiseren), door een zachte handmassage, geleide meditaties of door het luisteren naar muziek. Bij mij hoef je even helemaal niets. Je hoeft je niet sterker voor te doen dan je je eigenlijk op dat moment voelt. Ik ben er voor jou.

Neem contact met me op voor een gratis oriënterend telefonisch gesprek op 06-10684204 of lees meer over mijn werkwijze.

Het sterven van een mens is zoveel meer dan het loslaten van het fysieke lichaam. Je moet afscheid gaan nemen van alles wat je dierbaar is, jouw unieke leven. Van de mensen die dicht naast je staan, je werk, je sociale leven, je gezondheid, je toekomstplannen en dromen en zo veel meer.

WhatsApp chat