werkwijze Wijzer scheiden

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk op een mooie locatie in het Bernisse gebied in Heenvliet.

Intake

Tijdens de intake luister ik naar jouw verhaal en waar jij op dit moment in je leven staat. In dit gesprek vertel ik jou wat ik voor je kan betekenen en wat je kunt verwachten in de komende maanden.

Individuele coaching

De individuele coaching die ik jou bied, zorgt ervoor dat jij je voor, tijdens en na jouw scheiding bekrachtigd voelt, (meer) vertrouwen hebt in jezelf. En ook leert om alle eigen gevoelens en emoties, als ook het niet-weten kunt dragen.

In het contact met je bijna ex-partner is het belangrijk dat jullie op een respectvolle manier met elkaar om gaan. Om zo tot afspraken te komen waarin het belang van jullie kinderen altijd voorop zal staan. Er is dan ook ruim aandacht voor de communicatie tussen jullie.

Tijdens het coachtraject werken wij per afspraak aan een thema. Er is altijd ruimte voor dat wat zich aandient!

Aanvullend

Als energetisch therapeut kan ik jou als onderdeel van de coaching ook een energetische behandeling geven. Deze behandeling geeft ontspanning, ontlading en geeft weer nieuwe energie. Meer informatie kan je vinden op deze website en tijdens de intake zal ik je er ook over informeren.

 Tarieven

Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur.

Mijn uurtarief voor een sessie is: € 75,00 *

*Energetische behandelingen worden door de meeste zorgverzekering vanuit de aanvullende polis gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

WhatsApp chat