Verlies en Rouw

Verlies en Rouw

[fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″]

Verlies

Het leven dat wij leven is een groot geschenk, en soms, soms is het leven rauw.
Wij lijden in ons priveleven allemaal verliezen. Verlies komt op verschillende manieren en vaak op een onverwacht moment voor.
Een dierbaare overlijdt, je komt in een echtscheiding, je verliest een deel van je gezondheid of je raakt je baan kwijt.

Verlies hoort bij het leven. De ene keer kom je er zelf uit met behulp van je omgeving. En er kunnen verliezen in je leven zijn waar je profesionele ondersteuning nodig hebt. Om het verlies te aanvaarden, te accepteren en afscheid te nemen van dat wat of wie je dierbaar was.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″]

Rouw

Na het verlies komen de gevoelens van rouw. Een heel persoonlijk proces dat een ieder op zijn of haar eigen wijze beleeft en vorm geeft. Er is geen protocol hoe te rouwen en hoe lang.

Begeleiding

Verlies en rouw vragen tijd en aandacht. Profesionele begeleiding en ondersteuning kan wenselijk zijn wanneer je je onbegrepen voelt, het te zwaar voor je is of anderzijds.

Begeleiding na stilgeboren kindjes

Het overlijden van je kindje tijdens je zwangerschap of kort erna is een intens verdrietig heel indringend proces. Het kan zijn dat je als ouder(s) een bewuste keuze hebt moeten maken of dat je kindje plotseling is overleden.
Er is niet altijd begrip voor je gevoelens. Als therapeut én als ervaringsmama kan ik jou en jullie ondersteunen in het proces.[/fusion_builder_column]

WhatsApp chat