Stervensbegeleiding

Lichter naar het licht, dat is wat ik je toewens wanneer je onlangs hebt gehoord dat je afscheid moet gaan nemen van jouw leven hier op aarde.

Je leven zal op zijn kop staan en vele vragen en emoties zullen opkomen. GevoelimagesZXQLLRJHens van onmacht, boosheid, verdriet, gelatenheid en zo veel meer.

Vragen over hoe nu verder, wat er gaat gebeuren en wat kan en wil ik zelf.

Het sterven van een mens is zoveel meer dan het loslaten van het fysieke lichaam. Je moet afscheid gaan nemen van alles wat je dierbaar is, jouw unieke leven. Van de mensen die dicht naast je staan, je werk, je sociale leven, je gezondheid, je toekomstplannen en dromen en zo veel meer.

Ook komt er een moment dat je gaat terugkijken op je leven wat je tot nu toe hebt geleefd. Je gaat een balans opmaken. En uit die balans kunnen thema’s naar voren komen waar je voor je gevoel ‘nog iets mee moet’.

Graag begeleid ik jou in dit stervensproces, of anders gezegd, het geboorteproces naar je nieuwe leven. Ik kan je helpen je emoties te voelen, toe te laten, er naar te kijken en ze weer los te laten.

Ik kan je ondersteunen met je vragen, je eigen inzichten te laten ontdekken. Je bij je eigen kracht en wijsheid brengen wanneer het jou zelf even niet lukt.

Door alles wat er gebeurt en gebeurd is kan het lastig zijn om een goed contact met je naasten op te bouwen. Ik kan je helpen om samen weer in gesprek te gaan en de verbinding weer met elkaar te voelen.

Ik kan er voor je zijn en je laten ontspannen, bijvoorbeeld door een energiebehandeling (magnetiseren), door een zachte handmassage, geleide meditaties of door het luisteren naar muziek. Bij mij hoef je even helemaal niets. Je hoeft je niet sterker voor te doen dan je je eigenlijk op dat moment voelt. Ik ben er voor jou.

Naast het loslaten van jouw leven hier op aarde is er ook een voorbereiding op jouw nieuwe leven dat op je wacht. De ervaringen die je mogelijk hebt, je toegenomen gevoeligheid en voorbij de angst misschien de nieuwsgierigheid naar wat en wie op jou wacht. Samen kunnen wij hier met verwondering naar kijken en contact maken.

Vooraf is niet te bepalen waar en hoe je mij in jouw unieke proces nodig hebt. Ik verbind mij met jou, met mijn hart en mijn ziel, puur en zuiver. Ik wandel een poosje met jou mee, tot het moment dat jij aangeeft dat het goed is.

En als jouw naasten het willen, en behoefte voelen, dan ben ik er ook voor hen; voor, tijdens en na jouw geboorte naar het licht.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

WhatsApp chat