Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

[fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″]

Lichter naar het Licht, dat is wat ik je toewens wanneer je onlangs hebt gehoord dat je afscheid moet gaan nemen van jouw leven hier op aarde. Je leven zal op zijn kop staan en vele vragen en emoties zullen opkomen. Gevoelens van onmacht, boosheid, verdriet, gelatenheid en zo veel meer. Vragen over het nu verder moet, wat gaat er gebeuren, wat wil en kan ik zelf.

Loslaten

Het sterven als mens is zoveel meer dan het loslaten van het fysieke lichaam. Je moet afscheid gaan nemen van jouw unieke leven. Van de mensen die dicht naast je staan; je werk, je gezondheid, je toekomstplannen en zo veel meer.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″]

Balans

Ook ga je terug kijken op je leven wat je hebt mogen leven. Je gaat een balans opmaken. En uit die balans kunnen thema’s naar voren komen waar je voor je gevoel nog ‘iets mee moet’.
Graag begeleid ik jou, in dit stervensproces, of anders gezegd, het geboorteproces naar je nieuwe leven. Stervensbegeleiding op een liefdevolle en eigentijdse wijze.

Begeleiding

Ik kan je helpen met je emoties te voelen, op te pakken, er laten zijn en verder te gaan. Los te laten wanneer het moment er is om los te laten wat losgelaten mag worden.
Ik kan je ondersteunen met je vragen: je bij je eigen kracht en wijsheid brengen wanneer het je zelf even niet meer lukt
Ik kan je helpen, wanneer het lastig is, door alles wat er gebeurd of gebeurd is, een goed contact met je naasten te hebben. En samen weer in gesprek te gaan en de verbinding met elkaar weer te voelen.
Ik kan je helpen te ontspannen door je te magnetiseren, door een zachte handmassage te geven of door meditaties en zachte muziek. Bij mij hoef je even helemaal niets, je hoeft je niet sterker voor te doen dan je je op dat moment misschien voelt. Ik ben er voor jou.

Nieuw leven

Naast het loslaten van jouw leven hier op aarde, is er ook de voorbereiding op jouw nieuwe leven dat op je wacht. De ervaringen die je mogelijk hebt, je toegenomen gevoeligheid en voorbij de angst misschien de nieuwsgierigheid naar wat en wie op je wacht. Samen kunnen wij hier met verwondering naar kijken.
Stervensbegeleiding is ook begeleiding naar het nieuwe leven dat op je wacht.

Vooraf is niet te bepalen waar en hoe je mij in jouw unieke proces nodig hebt. Ik verbind mij met jou, met mijn hart en mijn ziel. Puur en zuiver.

En als je naasten het willen en de behoefte voelen, ben ik er ook voor hen.[/fusion_builder_column]

WhatsApp chat