Referenties

Ervaringen van anderen.

dankbaar

Via via ben ik bij Arianne terecht gekomen. Ik heb niet veel sessies gehad, maar toch heeft het mij geholpen een belangrijke keuze te maken. Arianne vertelde mij dat je het van binnen voelt wanneer je bepaalde keuze moet maken in het leven. Op dat moment dacht ik “hoe dan”. Afgelopen week heb ik dat moment duidelijk gehad en heb ik de keuze gemaakt. Ik ben Arianne daar erg dankbaar voor en heb mij altijd ontzettend op m’n gemak gevoeld.

mooie inzichten

Heel persoonlijk, warm, en veilig. Elke sessie ben ik tot mooie inzichten gekomen. Ik heb daarmee  grote sprongen gemaakt en zeer veel belangrijke inzichten opgedaan. Hierdoor weer veel positiviteit in mijn leven toegelaten. Ook heeft het me meer innerlijke rust gegeven. Arianne is een warme, fijne professional die luistert zonder te oordelen. Dit hielp me om snel tot de kern te komen.

Raymond, 50 jaar

ruimte voor mijn verdriet

Arianne heeft mij geholpen in een aantal sessies in een zware en voor mij zeer onduidelijke, verwarrende en verdrietige periode. Zij ontving mij met warmte en vertrouwen. Gaf ruimte aan mijn verdriet, luisterde écht naar wat ik vertelde en voelde en gaf mij het vertrouwen er weer uit te kunnen klimmen.
Arianne is zeer intuïtief, empathisch en begripvol. Ze geeft duidelijke handvaten, maar kan ook helpen door er alleen maar te zijn. Ik vond het fijn om in die periode bij haar terecht te kunnen en zal in de toekomst zeker niet aarzelen om nog eens aan te kloppen. Dank je wel!

geïnteresseerd en liefdevol

Wat heeft Arianne mij enorm geholpen. Op het zwaartste moment in mijn leven heeft zij mij er weer bovenop geholpen. Een paar maanden geleden heb ik haar gevraagd of ze mij wilde helpen, ze wilde dat natuurlijk proberen. Ik had nooit gedacht dat ik het zo fijn zou vinden om naar haar toe te gaan. Zo geïnteresseerd en liefdevol. Ik ken Arianne eigenlijk al heel lang, maar we waren elkaar jaren geleden uit het oog verloren. Hoe bijzonder dat na 25 jaar onze wegen op deze manier weer samen komen.

Sandra, 40 jaar

prachtig proces

Ik ben zó blij dat ik Arianne heb mogen leren kennen! Ze helpt me enorm op mijn zoektocht naar mijn ware zelf, met het uitpellen van de lagen die ik in de loop der jaren heb opgebouwd en die niet bij mij horen. Met haar liefdevolle, aandachtige en onvoorwaardelijke (ik kan alles zeggen zonder bang te hoeven zijn voor een oordeel) begeleiding kom ik elke keer weer tot nieuwe, soms verrassende, soms logische, inzichten. Mijn angsten heb ik beter onder controle en beetje bij beetje leer ik me open te stellen voor mijn spirituele kant en alles wat daarbij hoort.
Het is een prachtig proces, waarvoor ik erg dankbaar ben, en waardoor ik meer en meer op mezelf en het universum leer te vertrouwen.
Arianne is enorm liefdevol, empatisch, zacht en heel wijs. Ze heeft de gave ècht te luisteren en in te voelen wat er nodig is voor jou op dat moment, en dat vind ik elke keer weer heel bijzonder!

andere blik

Ik kan iedereen Arianne aanraden die even een andere blik zoekt op zijn of haar leven. Ik heb geleerd om nog meer naar m’n gevoel te luisteren en hiermee te kunnen oefenen. Arianne geeft je het gevoel dat je alles kan zeggen en lekker jezelf kunt zijn. De energetische behandelingen zijn heerlijk en zeker verrijkend. Ze geven een bevestiging van je gesprekken en een extra duwtje in de rug. Ik kan iedereen aanraden als je even vast loopt om naar Arianne te gaan!

Lissy-Bo, 22 jaar

persoonlijke ontdekkingstocht

Een vriendin heeft me Arianne aangeraden, omdat zij dacht dat ik haar wel ‘kon gebruiken’. 
Toen ik haar woorden las op haar site, spraken deze mij enorm aan, want ik was op zoek; op zoek naar mezelf en ik stond op een kruispunt. En natuurlijk praat je hierover met vriendinnen, maar ik had iemand nodig die onafhankelijk was, die het van een objectieve kant kon bekijken. 

De sessies bij Arianne heb ik als enorm fijn ervaren; rust, warmte en openheid waren de sleutelwoorden. Arianne is een ontzettend lieve en inspirerende vrouw, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze gaf mij telkens weer de ruimte om te vertellen en dat ging zo vanzelf. Op de manier waarop zij luistert en vragen stelt, lijkt het wel alsof er een ‘bovennatuurlijke’ spiegel voor wordt gehouden. Ze voelt je aan en dit krijg je meteen terug gekaatst. Dat voelde zo enorm fijn en zo verhelderend! 

Ik heb enorm veel gehad aan Arianne, zij heeft mij heel fijn begeleid in mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar mezelf en ben haar ontzettend dankbaar!  

Weer in mijn kracht

Ik was een tijdje ontevreden over de situatie op mijn werk en zocht naar hulp. Via internet vond ik de Praktijk het Labyrinth. Na een telefoongesprek, waarin ik een korte uitleg gaf, hebben Arianne en ik een afspraak gemaakt. Ik heb ca. 5 coach  -en energetische behandelingen gehad.
Arianne heeft mij geholpen weer in mijn kracht te komen waardoor ik weer vol (zelf) vertrouwen verder kon. Ik heb Arianne ervaren als een warme, liefdevolle en zelfverzekerde vrouw. Zij stelt de client op de eerste plaats. Arianne heeft veel kwaliteiten, ze luistert goed, heeft een empathisch vermogen, geeft mensen vertrouwen en pakt de kern van het probleem aan waardoor ik weer bij mezelf kwam en in mijn kracht stond. Dit deden we door middel van oefeningen.
De energetische behandelingen, die ik zelf als zeer bijzonder ervaren heb, hielpen mij lichamelijk weer in balans te komen. Ik voelde bijvoorbeeld letterlijk de negatieve energie uit mijn lichaam getrokken worden en ook veel spanningen verdwijnen. Daarna voelde ik mij weer licht als een veertje en positief gestemd.
Lieve Arianne bedankt!

Amanda, 42 jaar

Toppertje

De behandelingen hebben mij erg goed geholpen,
En geven heel veel steun.
Arianne straalt rust uit. En zij geeft mij veel vertrouwen. Zij kan de kalmte in de mens terugbrengen.
Zij kan je weer met beide benen op de grond zetten.
Ik kan haar dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.
(Ze is mijn toppertje) 

E.B (62 jaar)

een weldaad

Ik heb Arianne leren kennen in haar praktijk in Heenvliet. Op eigen initiatief was ik gaan zoeken naar een alternatieve therapie in de omgeving waarin ik me thuis zou voelen.  En dat is gelukt !! Zeer fijne ontvangst en gesprekken waarbij ik zelf kon aangeven wat ik wel of niet wilde vertellen. Sterker nog als ik niet wilde praten was dat ook goed. Na de gesprekken mocht ik plaatsnemen op de massagetafel voor een healing.  Wat voelde dat als een weldaad.
Telkens kreeg ik tips mee om thuis mee te oefenen, let op tips dus geen opdrachten, iets wat voor mij goed werkt.  Ook mocht ik een of meerdere engelenkaarten pakken, die altijd van toepassing bleken bij mijn situatie. Als ik terug naar huis fietste voelde ik mij lichter, beter in mijn vel en dacht ik met een glimlach terug  aan ons gesprek.
Arianne velt geen oordeel, luistert erg goed, vraagt door waar nodig en vooral behandelt je met respect, aandacht en liefde. Iets waar ik, in deze huidige wereld, veel behoefte aan heb. Ik wil Arianne aan iedereen aanbevelen die meer wil dan alleen een gesprek.

Dien Verweel (55 jaar)

WhatsApp chat