Mijn aanbod

Mijn aanbod

[fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″]Er zijn zoveel mogelijkheden om je te ondersteunen in deze fase in je leven. Durf te voelen naar jouw behoefte aan ondersteuning, jij bent uniek.
Geef jezelf de ruimte om het op jouw manier te doen en voel je vrij te vragen.

In ons kennismakingsgesprek kunnen wij jouw behoefte aan ondersteuning verkennen. En telkens weer zullen wij samen kijken en voelen wat je nodig hebt. Dit proces is niet vooraf vast te stellen, voortdurend voelen en meebewegen in dat wat jij aangeeft.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″][fusion_accordion divider_line=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]In het menu vind je een aantal mogelijkheden die ik je aanbied. Ligt jouw behoefte ergens anders, dan kunnen wij samen kijken wie en wat het beste bij jou past.

[fusion_toggle title=”Begeleiding” open=”no”]Ik kan en wil voor jou een luisterend oor zijn, jouw klankbord. Dit kan door stil te zijn, samen, en in deze stilte de verbondenheid te voelen. Door mijn helder weten en helder voelen stem ik mij als vanzelf op je af.

Het kan zijn dat je graag wilt praten over dat wat jou allemaal bezighoudt. Ook de zaken die je liever niet met je naasten wilt delen, om jouw eigen specifieke redenen. In deze gesprekken kunnen bewust en onbewust thema’s worden aangeraakt, die door jou gevoeld en geleefd willen worden.

Daar waar wij samen angst kunnen gaan omvormen naar liefde, ontstaat er rust en ruimte voor de weg naar huis.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Energetische behandeling” open=”no”]Energetische therapie of natuurgeneeskundige therapie genoemd, is een eeuwenoude natuurlijke behandelwijze die in veel culturen voorkomt. Uitgangspunt van de therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Door energieoverdracht, ook wel magnetiseren genoemd, wordt dit zelfgenezend vermogen van de cliënt gestimuleerd. Daardoor komen lichaam en geest meer in balans.

Het energetisch behandelen in de laatste fase van je leven is niet gericht op het genezen van jouw fysieke lichaam. Met deze vorm van behandelen kan je tot (diepe) ontspanning komen en kan je mogelijk minder pijn ervaren.
Een energetische behandeling kan jou ondersteunen in het proces van loslaten, helpen in het oplossen van oude stukken en overtuigingen en je bewust maken van jouw eigen kern.

Bij een energetische behandeling kunnen mijn handen verschillend ervaren worden: heel warm, heel koud. Ook kan je fysieke lichaam reageren door licht te trillen. Het kan zijn dat je sterke emoties voelt.

En zeker ook diepe ontspanning, de energie doet haar werk. Naast de ontspanning kan het zijn dat je vermindering van pijn gaat ervaren.

Ook kan ik je een behandeling op afstand geven, dit werkt heel direct in op je systeem.

Voor meer informatie, neem een kijkje op deze pagina: praktijkhetlabyrinth.nl/energetische-therapie[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Levenseinde ervaringen” open=”no”]Vrij regelmatig komt het voor dat mensen die in hun laatste stukje hier op aarde bezig zijn, bijzondere ervaringen hebben. Deze worden onder andere sterfbedvisioenen genoemd.

Een bekend voorbeeld van een sterfbedvisioen is dat mensen in de dagen of weken voor het overlijden praten over een bezoek van een overleden partner of overleden ouders, kinderen, familieleden, vrienden en soms ook religieuze figuren.

Diegenen die dit ervaren hebben, vertellen dat deze overleden personen zijn verschenen om hen op te halen of hen te helpen het leven en het zieke lichaam los te laten.

Mensen die de Overgang gaan maken, lijken in staat te zijn zich te bewegen tussen verschillende ‘werelden’, een werkelijkheid die doorgaans als ‘echter’ wordt ervaren dan onze dagelijkse realiteit.

Deze ervaringen lijken te helpen om de fysieke wereld los te laten en hun angst voor de dood te overwinnen en bieden vaak troost aan hun naasten, indien althans deze ervaringen worden begrepen en geaccepteerd.

Wanneer je dit soort ervaringen hebt, hoef je mij niet te overtuigen van wat je gezien hebt. Ik weet dat het gebeurt en ik vind het niet raar. Voel je vrij er over te praten en wanneer je wilt, nader te onderzoeken.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Geleide meditatie, visualisatie” open=”no”]

Met rustige en ontspannende muziek op de achtergrond krijg je alle ruimte om je te ontspannen. Met mijn zachte stem begeleid ik je door een soort mentale reis, die symbool staat voor jouw innerlijke processen.

Naast het ontspannende effect kan het ook als doel hebben om contact met je onderbewustzijn te maken en te leren over je emoties en gevoelens op dat moment.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Intuïtieve hand- en voetmassage” open=”no”]

Een gevoel van ontspanning, van een liefdevolle aanraking, even het hoofd leegmaken.
Een zachte aanraking geeft een gevoel van welbevinden, kan stress en onrust verminderen.

Even alle aandacht voor jou en niet alleen voor je ziek zijn.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Muziek luisteren” open=”no”]Wanneer je geniet van het luisteren naar muziek, en je vindt het fijn dit samen te doen, dan kan dit. Wil je je beleving delen dan is dit fijn, wil je luisteren en verder niets, is dat ook goed.

Mogelijk luister je graag naar je zelf gekozen muziek en misschien vind je het fijn en heb je behoefte aan andere muziek. Dan kunnen wij samen zoeken naar muziek die jou op dat moment het meeste past. Of ik ga voor jou op zoek.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Samen op pad” open=”no”]Het kan zijn dat je voor je gevoel nog iets moet afronden, iets wilt doen of iemand wilt bezoeken.

Is het fysiek voor je mogelijk, dan kunnen wij samen met de auto op pad. Voel je vrij het mij te vragen.[/fusion_toggle][/fusion_accordion][/fusion_builder_column]

WhatsApp chat