Levenseinde ervaringen

Levenseinde ervaringen

Vrij regelmatig komt het voor dat mensen die in hun laatste stukje hier op aarde bezig zijn, bijzondere ervaringen hebben. Deze worden onder andere sterfbedvisioenen genoemd.

Een bekend voorbeeld van een sterfbedvisioen is dat mensen in de dagen of weken voor het overlijden praten over een bezoek van een overleden partner of overleden ouders, kinderen, familieleden, vrienden en soms ook religieuze figuren.

Diegenen die dit ervaren hebben, vertellen dat deze overleden personen zijn verschenen om hen op te halen of hen te helpen het leven en het zieke lichaam los te laten.

Mensen die de Overgang gaan maken, lijken in staat te zijn zich te bewegen tussen verschillende ‘werelden’, een werkelijkheid die doorgaans als ‘echter’ wordt ervaren dan onze dagelijkse realiteit.

Deze ervaringen lijken te helpen om de fysieke wereld los te laten en hun angst voor de dood te overwinnen en bieden vaak troost aan hun naasten, indien althans deze ervaringen worden begrepen en geaccepteerd.

Wanneer je dit soort ervaringen hebt, hoef je mij niet te overtuigen van wat je gezien hebt. Ik weet dat het gebeurt en ik vind het niet raar. Voel je vrij er over te praten en wanneer je wilt, nader te onderzoeken.

WhatsApp chat