Energetische behandeling

Energetische behandeling

Energetische therapie of natuurgeneeskundige therapie genoemd, is een eeuwenoude natuurlijke behandelwijze die in veel culturen voorkomt. Uitgangspunt van de therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Door energieoverdracht, ook wel magnetiseren genoemd, wordt dit zelfgenezend vermogen van de cliënt gestimuleerd. Daardoor komen lichaam en geest meer in balans.

Het energetisch behandelen in de laatste fase van je leven is niet gericht op het genezen van jouw fysieke lichaam. Met deze vorm van behandelen kan je tot (diepe) ontspanning komen en kan je mogelijk minder pijn ervaren.
Een energetische behandeling kan jou ondersteunen in het proces van loslaten, helpen in het oplossen van oude stukken en overtuigingen en je bewust maken van jouw eigen kern.

Bij een energetische behandeling kunnen mijn handen verschillend ervaren worden: heel warm, heel koud. Ook kan je fysieke lichaam reageren door licht te trillen. Het kan zijn dat je sterke emoties voelt.

En zeker ook diepe ontspanning, de energie doet haar werk. Naast de ontspanning kan het zijn dat je vermindering van pijn gaat ervaren.

Ook kan ik je een behandeling op afstand geven, dit werkt heel direct in op je systeem.
Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

WhatsApp chat