Beroepsvereniging en vergoedingen

Sinds 29 oktober 2014 ben ik lid van de LVNT,  Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten. Door mijn aansluiting bij de LVNT val ik ook onder de regeling klacht- en tuchtrecht (RBCZ en SCAG).

Vergoedingen

Door mijn aansluiting bij de LVNT bied ik jou de mogelijkheid om mijn factuur bij de zorgverzekeraar in te dienen en deze geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Dit afhankelijk van de aanvullende polis die is afgesloten.

Zorgverzekeraars hebben strenge eisen wanneer het gaat om vergoedingen van zorgverleners. Door mijn opleidingen, na- en bijscholingen waaronder ook Medische (MBK) en Psychosociale (PSBK) Basiskennis én aansluiting bij de LVNT worden mijn behandelingen gedeeltelijk vergoed.

De vergoeding betreft enkel de energetische therapie behandeling. 

Kijk ook op de website van de LVNT: www.lvnt.nl
of neem contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijkheid van vergoeding. 
LVNT lidnummer is: 14.038

Door op onderstaande link te klikken kom je bij de vergoedingenlijst 2021.
Vergoedingenlijst LVNT 2021 (pdf)

Geschillen

Door mijn aansluiting bij de LVNT val ik ook onder de regeling klacht- en tuchtrecht.

Mocht er na de behandeling een klacht zijn of een geschil dan waardeer ik het wanneer wij daar eerst samen over in gesprek gaan. Als wij er dan niet uitkomen dan kan er contact worden opgenomen met  de SCAG. Dat is een geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg.

WhatsApp chat